Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

10 Temmuz 2024 - 9:54
Reklam Alanı

Özgür Özel Kula’daki Darp Olayını Grup Toplantısında Konuştu
Suçu İspat Edilirse Boynumuz Kıldan İnce
Tutuklanma sebebi kavga, şiddet

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Manisa Milletvekili Özgür Özel 27 Haziran 2024 Perşembe günü Kula Belediyesi Başkanlığında Müteahhit ve Belediye Başkanı arasındaki darp olayı sonrasında dün Türkiye Büyük Millet Meclisindeki grup toplantısında Kula belediyesinde meydana gelen olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in grupta yaptığı konuşmanın metni
“Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dedi ki, Manisa’nın Kula Belediyesi’nde büyük bir yolsuzluk oldu. O yüzden belediye başkanını aldılar. Memleketim Manisa’da Kula Belediye Başkanı tutuklandı, doğru. Tutuklanma sebebi kavga, şiddet. Sebebi şu belediyeye borcu olan bir Müteahhit
Eski den belediyeden taş almış 1 yıllık çek vermeye kalkmış zaten yıllardır ödemezmiş ondan tartışmışlar ve tartışmanın sonucunda kavga çıkmış. Kavgayı onaylamıyoruz, darbı onaylamıyoruz, çelişkili ifadeler var süreci yakından takip ediyoruz. Ama kendisi gazi olan, polis emeklisi Belediye Başkanımıza darptan, kavgadan ceza verilirse, suçu ispat edilirse boynumuz kıldan ince. Ama sen uçağa bineceksin gazetecilere karşına alacaksın Kula’da yolsuzluk yapıldı diyeceksin Kula’da bir kuruş yolsuzluk değil, kamunun alacağını tahsil etmek için yetkinin aşılması, olmadık işlere sapılması, kavgalara karışılması vardır. Ama Belediye Başkanımızın namusuna kefiliz. ‘Kula’da yolsuzluk var’ diyen ispatlayacaktır. İspatlamayan iftiracıdır”

Sayın Özgür Özel’in yapmış olduğu açıklama içerisinde Müteahhittin eskiden belediyeden taş almış buna karşılık bir yıllık belediyeye çek vermeye çalışmış yıllardır da verdiği evrakları ödemediğini iddia ediyor. Sayın Özel’in bu açıklamaları çerçevesinde 31 Mart öncesi Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’unda bu açıklama karşısında ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

2014 – 2024 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Hüseyin Tosun’unda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in dün grupta yaptığı konuşmalarına karşılık bir açıklama yapacak olursa kendisi sayfalarımızda yer vereceğiz.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ŞANLI ZAFERLER GURURUMUZDUR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.