Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

16 Temmuz 2024 - 7:14
Reklam Alanı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kula’da Yapıldı

15 Temmuz Milli Birlik Günü etkinlikleri ilk olarak Cuma günü başlamıştı. Cuma günü yapılan programda Şehitlik ziyareti yapılarak Kur’an tilaveti okunmuştu, gaziler derneği ziyareti ve şehit aileleri ziyaret edilmişti.
15 Temmuz Pazartesi günü yapılan programda Akşam namazı Süleyman Şah camiinde kılınarak namaz sonrasında Mehteran ekibi ile yürüyüş yapılarak Kula Kent meydanına gelindi. Kula Kent meydanındaki program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Şehitlerimiz anısına Kur’an tilaveti ve dualar okundu. Yaren ekibinin gösterilerinin ardından Gaziler Derneği adına Gazi İsmail Kara konuşmasını yaptı. Belgeseller ve video gösterimleri izleyicileri duygu dolu anlar yaşattı. Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir’in konuşmasının ardından Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik dinletisi ve Mahalli Sanatçı Sami Dinç ve Kula’da Değerli Zamanlar Müzik ekibi dinletilerini yaptılar. İlahi ve kasidelerin ardından saatler 00:13 gösterdiğinde tüm camilerden ilahiler okundu ve kula kent meydanındaki program son buldu.
Programa Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, Kula İlçe Jandarma Komutanı Bayram Yüksel, Kula İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, İyi Parti Kula İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Kula İlçe Müftüsü Halil Kara, STK Başkanları, Kamu kurum Müdürleri, Daire Amirleri ve vatandaşlar Katıldı.
Tüm Camilerde Minare Işıkları gece boyunca açık kaldı.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ŞANLI ZAFERLER GURURUMUZDUR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.