Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

25 Eylül 2024 - 12:22
Reklam Alanı

Yeniden Refah Partisinde Görev Değişimi

Yeniden Refah Partisi Kurucu ilçe başkanı celal Gurur Kula ilçe Başkanlığı görevinden istifa etti. Yerine İlçe Başkan yardımcısı Musa Yaman Kula İlçe Başkanı oldu.

Yeniden Refah Partisinin Kula’da kurucu başkanlığını yapan 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkan adayı olan Celal Gurur yaptığı açıklamada “2019 yılında Yeniden Refah Partisinin Kula İlçe Teşkilatını kuruluşunda yer alarak göreve başladım 2022 yılında gerçekleştirilen 1. Olağan genel kurulda yeniden ilçe başkanı oldum o tarihten bu güne partimizin üye kayıtlarını arttırmak ve parti politikalarımızı hemşerilerimize aktardık. 2023 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde çalışmalarımızı yaptık 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde partim adına Kula Belediye Başkanı adayı oldum yapılan seçimler sonrasında Kula da 4. Parti olacak çıktı” dedi.
Gurur “Yeniden Refah Partisi Türkiye genelinde üyesini ve oyunu artıran parti durumuna geldi bizler de Kula’da partimizi en iyi yere getirmek istiyoruz. Bundan dolayı partimiz içerisinde yeni arkadaşlarımızın görev almaları ve partimizi büyütmeleri açısından değişikliğe gittik.

Son yaptığımız yönetim kurulu toplantısında parti yönetim kurulu ve İl Başkan Yardımcısı Tarık Akın’ın da görüşlerini alarak ilçe başkanlığından istifa ettim. Yerime ilçe başkan yardımcımız Musa Yaman arkadaşımız yönetim kurulumuz kararı ile İlçe Başkanlığına getirildi. Yeni Başkanımızın ve yönetimini başarılar dilerim” dedi.

Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.