Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

16 Haziran 2023 - 9:22
Reklam Alanı

Kula Meslek Yüksekokulu 21. Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu 21. Dönem Mezuniyet Töreni yoğun katılım ve coşkuyla kutlandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu konferans salonunda başlayan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra okul birincisi Berna ARIK, okul müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’ın konuşmaları ile devam etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı konuşmasında “Öncelikle konuşmalarıma başlamadan önce okulumuz yapımında çok büyük emekleri olan ve sonrasında da bizleri kırmayıp okulumuza 25 bilgisayar kazandıran, geçtiğim hafta hayatını kaybeden Hüseyin Akhan’ı rahmetle anıyorum. Ayrıca hayırseverimizi bize kazandıran Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a başlangıçtan bu güne kadar bizlerin yanında olarak okulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Okulumuzda ki eksikleri tamamlamak, geliştirmek gelişmişlere de yenilerini eklemek için çıktığımız bu yolda 4. Yılımızı doldurduk bu süreçte pandemi ve deprem gibi bir çok felaketi yaşadık, tüm bu olumsuzluklara rağmen etkinliklere ve sosyal faaliyetlere imza attık, bizden desteklerini hiç esirgemeyip her zaman yanımızda olan rektör hocamıza, Kula kaymakamımıza ve Kula Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve tüm Kulalılara teşekkür ediyorum, geçtiğimiz 4 yılda neler yaptık kısaca bahsetmek isterim okulumuz en büyük problemi olan yurt sorununu çözmüş bulunmaktayız 500 kişlik KYK yurdunun ihalesi ve sözleşmesi tamamlanmıştır ve iki hafta sürecinde inşaat çalışmaları başlayacaktır ayrıca anketlerde öğrencilerimizin istediği halı saha projesi bitti bunların haricinde okulumuza 5 yeni öğretim görevlisi kazandırdık ve süre zarfında 5 yeni program da açılmıştır, Meslek Yüksek okulumuzda şuan da 10 program bulunmaktadır. Tüm olumsuzluklara rağmen 4 yılın iki yılı online eğitimle geçti pandemi olsun deprem olsun bütün bunlara rağmen okumuzda 23 söyleşi, 23 seminer, 17 gezi, 10 toplu yemek ikramı, 1 resim sergisi, 32 sosyal etkinlik düzenlendi, bunların dışında okulumuzun atıl alanlarına 288 ağaç sebze ve meyve ağaçları diktik, hayırseverlerimiz ve okul öğretim görevlilerimiz sayesinde 62 öğrencimize burs imkanı sağladık” dedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Ramazan Gökbunar yaptığı konuşmada “Öncelikle, öğrencilerimizi yetiştiren ve mezuniyet törenimize katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyorum, ayrıca vicdanı hür fikri hür bireyler yetiştiren öğretim görevlisi arkadaşlarımıza teşekkür eder kutlarım, sevgili öğrencilerimiz üniversitemiz kurumsal akrilikte olmuş 30 üniversiteden birisidir, bizler çok mutluyuz sizlerde üniversitemizden mezun olarak mutlusunuz, çok zor bir dönemde eğitim hayatınıza devam ettiniz çünkü 100 yılda bir görülen pandemi ayrıca deprem olduğu için çok zorlu bir dönem geçirdiniz hepinizi kutlar yaşam hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Kula Yaren ekibi sergilediği oyunlarla katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Program Kula MYO’nun kuruluşundan bugüne emekli olmuş personel ve öğretim görevlileri, Mehmet Güven, Mehmet Sözer, Ali İnan ve Ali Okumuş’a teşekkür plaketi takdim edildi. Kula Meslek Yüksek Okulu’nun 21. Döneminde dereceye giren öğrencilere programa katılan protokol tarafından plaket ve hediyeleri verildi.

Kula Belediyesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu arasında yapılan işbirliği çerçevesinde bu güne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmaları ve Kula’ya katmış oldukları değerlerden dolayı teşekkür eden Kula Belediyesi Başkan Vekili Nejat Gülmez, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz ÇAMLI ve Meslek Yüksekokulu sekreter vekili Hasan Ali ŞAHİN’e teşekkür plaketleri verdi. Daha sonra tüm öğrencilere başarı belgeleri verilirken, okul birincisi Berna ARIK’ın mezuniyet andını okumasının ardından kep atımı ile tören sonlandı.

Törenden önce Kula Belediyesi tarafından hayırsever Hüseyin Akhan adına kampüs alanı içinde tüm katılımcılara yemek hayrı yapılmıştır. Kula MYO konferans salonunda gerçekleştirilen törene Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan GÖKBUNAR, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Asena GÜLOVA, Kula Belediyesi Başkan Vekili Nejat Gülmez, Kula İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen,  Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, İyi Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt,  emekli personeller, akademik ve idari personel, öğrenciler ve ailelileri katıldı.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
24 TEMMUZ DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.