Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

30 Ağustos 2023 - 10:37
Reklam Alanı

Kula’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl Kutlamaları Yapıldı

Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması sonrasında Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehit ve gaziler için 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşı okundu.

Programda günün anlam ve önemine uygun Personel Asteğmen Fatih Şirin’in hitabının ardından  Kaymakam Birkan Tatlısöz tebrik konuşması yaptı.

Kaymakam Birkan Tatlısöz “Bağımsızlık ve Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlandığı, cumhuriyetimizin temellerinin inşa edildiği tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kaynağı gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız 101. Yılı kutlu olsun. Türk milletinin nice fedakârlıklar verdiği istiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunun zaferler taçlandığı 30 ağustos tarihi kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde açtığı altın bir sayfadır bilinmelidir ki üzerinde yaşadığımız kutsal bu vatan toprakları atalarımızın yegâne emaneti olup korunması ve her türlü değerin üzerinde tutulması gereken maddi ve manevi bir hazinedir. Bu zafer Türk Milletinin her türlü zorluk ve mahrumiyet içinde nedenli büyük başarılar elde edebileceğini göstermiş tüm dünya milletlerine bir kurtuluş ümidi olmuştur” dedi.

Kaymakam Birkan Tatlısöz’ün tebrik konuşması sonrası kutlama programı çerçevesinde İlçe protokol mensupları Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi. Şehitlik’te okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından Gaziler Derneği ziyaret edildi.

Ziyaretten sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı kutlamaları ilçe Hükümet konağında İlçe Kaymakamı Birkan Tatlısöz ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un tebrikleri kabul etmesi ile son buldu.

Kutlamalara, Kaymakam Birkan Tatlısöz, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve meslek kuruluşları başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, emniyet ve güvenlik mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
24 TEMMUZ DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.