Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

09 Kasım 2023 - 6:15
Reklam Alanı

Yeniden Refah Parti Kula İlçe Başkanı Gazetemiz EGE DENGE yi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Başkanı Celal Gurur Gazetemizi Ziyaretinde Kuladaki siyasi hareketlilik ve Türkiye’deki yerel seçim hazırlıkları konusunda Partisinin çalışmaları hakkında Gazetemiz imtiyaz sahibi Alaettin Yakınla bir süre sohbet etti.

İlçe Başkanı Gurur “Yeniden Refah Partisi olarak biz Türkiye kamuoyuna, gündemine ve siyasetine sinek öldürmek için değil bataklığı kurutmak için girdik. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin veya diğer siyasi partilerin ülkeyi yönetebileceğine inanıyoruz ancak Türkiye’yi kurtarabilecek partinin ise Yeniden Refah Partisi olduğunu, lideri Doktor Fatih Erbakan önderliğinde Yeniden Refah Partisi olduğunu biliyoruz. Mevcut sistemi değiştirip tıpkı 54. Hükümette olduğu gibi Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmeyi hedefliyoruz. İktidar olduğumuz takdirde hayata geçireceğimiz ilk çalışmamız ise Havuz sistemi olacak.

Başkan Celal Gurur Yolumuz uzun ve meşakkatli ama biz Halkın içinden gelen insanlarız. Önümüzde 2024 Mart’ında yapılacak yerel seçimlere iyi bir şekilde hazırlanıyoruz dedi.

Denge Gazetesi Alaettin Yakın da, Yeniden Refah Parti Kula İlçe Başkanı Celal Gurur un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
24 TEMMUZ DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.