Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

10 Ocak 2024 - 8:11
Reklam Alanı

Kaymakam Özdemir Gazetemizi Ziyaret Etti

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.
Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, gazeteciliğin zor şartlarda yapılan fedakârlık ve sorumluluğun önemli bir meslek olduğunu belirtti.
Özgür bir iletişim ortamının varlığıyla birlikte bireyin doğru bilgileri iyi bir şekilde bilgilenme hakkı olduğunu vurgulayan Özdemir, basın çalışanlarının bu hakka hizmet etmek amacıyla her koşulda ve maruz kaldığı tehlikeyi gözeterek görev yaptığını ifade etti. Haberin peşinde koşarken yağmur, çamur, gece, gündüz, yaz, kış demeden fedakârlıkla sürekli haberleri derleyip toplayarak vatandaşlarımıza sunuyorlar.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutlayan Kaymakam Özdemir, basının mesleki usul ve esaslarına bağlı olarak görev yapan gazetecilere teşekkürlerini sundu.
Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyaretleri için Kaymakam Özdemir’e teşekkür etti.

Ziyarete Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın, Kula 4 Eylül Haber Sitesi Sahibi Uğur Kulaşen, Anadolu Ajansı Kula Temsilcisi Kamil Altıparmak Katıldı.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
24 TEMMUZ DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.