Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

10 Ocak 2024 - 10:05
Reklam Alanı

Kula’da Kitap Festivali Açıldı

Kula Belediyesi tarafından desteklenen, FA Yayın evi ile 14 yayın evi tarafından desteklenen 1. Kula Kitap Festivali Yunus Emre Kültür merkezinde kitapseverlerle buluşuyor.

1. Kula Kitap Festivalinin açılış kurdelesini Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir kesti. Açılışta konuşan Kaymakam Özdemir, kitap festivalleri, öğrencilerin kişisel gelişiminde önemli bir yer tutmaktadır. Öğrenciler, hayatlarının baharlarında kitap okuma alışkanlığı kazanarak, eğitim hayatlarında fark oluşturma fırsatı kazanmaktadır. Kitap okumayı alışkanlık haline getirerek yeni nesile de aşılamamız gerekiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

Festival açılışı sonrasında Kula Kaymakamı Özdemir ve kurum müdürleri, Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ziyaret etti. Kaymakam Özdemir öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Açılışa Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula İlçe Jandarma Komutanı Bayram Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okumuz, İlçe Milli Emlak Şefi Hasan Seymen, İlçe Orman İşletme Şefi Veli Kılıç katıldı.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
24 TEMMUZ DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.