Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

17 Ocak 2024 - 6:22
Reklam Alanı

Kula Meslek Yüksekokulu Spor Kompleksine Kavuşuyor
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı kampüs alanı içersin de ki tesis yatırımlarının durmadan devam ettiğini açıkladı.
Çamlı “Eski Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Ak Parti Milletvekili Dr. Muharrem Kasapoğlu’nun girişimleriyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü içinde çeşitli yatırımlara başlanmıştı. Bu yatırımlardan ilki halı saha projesiydi. 2023 yılı başlarında halı saha projesi tamamlandı ve üniversite öğrencilerinin kullanımına sunuldu. İkinci proje üniversite öğrencilerinin temel problemi olan barınma ihtiyacı karşılayan KYK Yurdu idi. Sn. Kasapoğlu’nun talimatıyla üniversite kampüs alanı içinde 500 kişilik KYK yurdunun yapımına 2023 yılının ortalarında başlandı ve inşaat hızlı bir şekilde yeni döneme yetiştirilmek üzere devam etmektedir.
Kula’yı sürekli ziyaret eden ve İlçe’de devam eden yatırımları takip eden Sn. Kasapoğlu son ziyaretinde üniversite yurdunun inşaatını da gezmiş ve yetkililerden bilgi almıştır. Ziyareti esnasında kampüs alanı içinde üniversite öğrencilerinin sosyal ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak olan Kapalı Spor Salonu’nun yapılacağı müjdesini vermiştir. Kampüs alanı içinde bulunan eski hangar binasının restorasyonu ile bir spor tesisine dönüştürülmesinin onayı Bakanlık tarafından verilip ilgili kurumlara oluru gönderilmiştir.
Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı, kurumu adına duyduğu memnuniyeti dile getirip hem yurt inşaatının tamamlanmasıyla hem de öğrencilerin kampüs içindeki sosyal ve sportif ihtiyaçların karşılanacağı basketbol ve voleybol sahalarını içeren kapalı spor salonunun yapılmasıyla mevcut öğrencilerin zamanlarını çok daha verimli geçirebileceğini, aynı zamanda Kula Meslek Yüksekokulu’nun tercih edilebilirliğini kat kat artıracağını ifade etti. Yapılan geliştirmelerle üniversitenin bütünlüğünün büyük oranda tamamlandığını belirten Çamlı, desteğini her zaman gösteren başta eski dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğluna, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir’e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a, siyasi parti ilçe başkanlarına, oda başkanlarına, Kulalılara üniversite adına teşekkür ettiğini belirtti.

Reklam Alanı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
24 TEMMUZ DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.