Reklam Alanı
Reklam Alanı

Medya45

Reklam Alanı

30 Nisan 2024 - 8:54
Reklam Alanı

“Kula Belediyesi’nin Mal Varlığına Mal İlave Ettik, Giderken Sırtımıza Alıp Gitmedik”

Hüseyin Tosun Canlı Yayınla Belediyenin Borçları İle İlgili Yapılan Açıklamalara Cevap Verdi.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Kula Belediye başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Hikmet Dönmez geçtiğimiz günlerde Kula Belediyesinin borçlarını açıklamıştı. Bu açıklamalara istinaden 2014 – 2024 yılları arasında Kula Belediye başkanlığı yapan Hüseyin Tosun borçlar hakkında ve diğer atılan iftiralar hakkında seçimlerden sonra ilk defa kameralar karşısına geçerek basın açıklaması yaptı. Tosun ayrıca canlı yayından seyircilerin sorularını da cevapladı.

Hüseyin Tosun açıklamalarında “Değerli Kula Halkı, belediye Başkanı olarak 10 yıl hizmet makamında bulunmuş olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle her zaman olduğu gibi bugünde şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla Kula Belediyesi’nin mali durumu hakkında doğru ve gerçek bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum. Son on yılda Kula Belediyesi’nde mali disiplini sağlayıp, itibar ve değer kazandırdık, 45 bin nüfusa sahip bir ilçe belediyesi olarak birçok il belediyesinin ulaşamadığı bütçe rekorları kırdık ve bununla birlikte şehrimize uzun yıllar hizmet edecek, katma değer sağlayacak milyonlarca liralık yatırım ve eser kazandırdık.

Bu memlekette doğmuş, bu memlekette doymuş bu memleketin bir evladı, Kula’nın daha iyi noktalara gelmesine inanan bir kardeşiniz olarak her zaman şehrimizin ve hemşerilerimizin menfaatlerinin yanında olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.